• Λιοσίων 117, Αθήνα, Τ.Κ.: 104 40
  • +30 213 07 16 370 - 380
  • Δευ - Παρ: 8:00 πμ - 16:00 μμ

Λογισμικό HRMS-01 FORUM

Λογισμικό HRMS-01 FORUM

“HRMS-01 FORUM”

 

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαχείρισης Προσωπικού

Φορέων Δημοσίου

& Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

    Το σύστημα HRMS-01 FORUM είναι ένα σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα που αποτελεί την ιδανική λύση για τη διαχείριση του προσωπικού ενός Φορέα Δημοσίου ή Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

  Επιτρέπει την παρακολούθηση των στοιχείων απεριόριστου αριθμού υπαλλήλων και υποστηρίζει πλήρως τις διαδικασίες του διοικητικού, προσφέροντας αυτοματοποίηση, βελτιστοποίηση και αυξημένες δυνατότητες διοικητικής πληροφόρησης.

Οφέλη από τη χρήστη του συστήματος HRMS-01

  • Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα στον οργανισμό να δημιουργήσει ηλεκτρονικό μητρώο προσωπικού, αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό το εύρος και την αποτελεσματικότητα της διοικητικής πληροφόρησης που μπορεί να παρέχει
  • Οι καθημερινές εργασίες του διοικητικού γίνονται ταχύτερες και αποτελεσματικότερες καθώς τα στοιχεία του προσωπικού είναι άμεσα διαθέσιμα και ελαχιστοποιούνται οι περιπτώσεις όπου το προσωπικό του διοικητικού πρέπει να ανατρέξει στο φάκελο του υπαλλήλου
  • Τα στοιχεία κάθε υπαλλήλου είναι άμεσα διαθέσιμα σε αυτόν, επιτρέποντας τον άμεσο έλεγχό τους αλλά και ελαττώνοντας το χρόνο που αφιερώνει το διοικητικό σε απαντήσεις ερωτημάτων του προσωπικού

 

Λειτουργικά χαρακτηριστικά του συστήματος HRMS-01

Διαχείριση Στοιχείων Προσωπικού

    Το HRMS-01 FORUM υποστηρίζει πλήρως τη διαχείριση των στοιχείων του προσωπικού: στοιχεία ταυτότητας, υπηρεσιακά στοιχεία, στοιχεία επικοινωνίας, τυπικά προσόντα, ποινές, ηθικές αμοιβές, ιατρικά στοιχεία κτλ. Μπορεί να παρακολουθήσει τόσο το προσωπικό που οργανικά υπάγεται στον οργανισμό ή σε εποπτευόμενες υπηρεσίες, όσο και προσωπικό που υπηρετεί στον οργανισμό χωρίς να υπάγεται οργανικά σε αυτόν (αποσπάσεις, μετακινήσεις κτλ).

  Πατήστε ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά
τις λειτουργίες του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείριση Προσωπικού HRMS-01 FORUM.

Έντυπο Δήλωσης

Ενδιαφέροντος Παρουσίασης του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Φορέων Δημοσίου & ΟΤΑ

“HRMS 01”

 Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε τη δυνατότητα  να σας αποστείλουμε ενημερωτικό υλικό σχετικά με το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού “HRMS 01”.

 Θα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας να μας επιτρέψετε να σας επισκεφθούμε στον Φορέα σας  ή μέσω Τηλεδιάσκεψης, για μια αναλυτική & ολοκληρωμένη παρουσίαση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού “HRMS 01.

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία, προκειμένου ειδικός σύμβουλος της εταιρείας μας να επικοινωνήσει μαζί σας για να καθοριστεί από κοινού  ημερομηνία παρουσίασης του Λογισμικού στην έδρα του Φορέα σας.

 

Loading...
* απαραίτητα πεδία

Μπαβέλλας Κώστας

Υπεύθυνος Τομέα Πληροφοριακών Συστημάτων – Εφαρμογών

Τηλ.: 211 1902482, 213 0716380, κιν.: 6936 600001
E-mail: software@forum-training.gr