Με την συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Υμηττού, υλοποιήθηκε επίκαιρη Ημερίδα με θέμα: “Απόκτηση Συνείδησης Ζωοφιλικής Παιδείας & Υπεύθυνης Κηδεμονίας Κατοικίδιου Ζώου”.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού για την συνεργασία και την δυνατότητα που μας έδωσε, να μιλήσουμε με ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κοινό το οποίο ήταν εξαιρετικά συμμετοχικό, για την αξία ανάπτυξης Συνείδησης Ζωοφιλικής Παιδείας & την ευαισθητοποίηση όλων των Πολιτών η οποία έχει σαν στόχο την αρμονική συμβίωση ανθρώπων & ζώων.

Ευχαριστώ θερμά για την εξαιρετική του ομιλία, τον Σύμβουλο της εταιρείας μας κο Θωμά Πρασσά, την κα Έφη Νίτη, Αντιπρόεδρο Φιλοζωικής Επιτροπής Δήμου Δάφνης Υμηττού και την κα Ελένη Δεμενοπούλου,εκ μέρους της Ένωσης Ζωοφίλων “EN ΖΩ”του Δήμου Δάφνης Υμηττού, για τις ομιλίες τους και για την ενεργό συμμετοχή τους στις εργασίες της Ημερίδας.

Η Forum Training συνεχίζει, στα πλαίσια της Εταιρικής Ευθύνης, τις δράσεις της και την προσπάθεια της, σε συνεργασία με Δήμους & Φιλοζωικές Οργανώσεις για την διάδοση της αξίας συνείδησης Ζωοφιλικής Παιδείας.