• Λιοσίων 117, Αθήνα
  • 2130716370
  • Δ - Π: 8:00 - 16:00

Επιστημονική Ημερίδα του Δημόπρακτος – Forum Training – Κλεισθένης

Επιστημονική Ημερίδα του Δημόπρακτος – Forum Training – Κλεισθένης

Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή Δημάρχων, Γενικών Γραμματέων, Αιρετών και Υπηρεσιακών Στελεχών από τον Δήμο Κορινθίων, Λουτρακίου – Περαχώρας & Βέλου Βόχας, πραγματοποιήθηκε η 1η Επιστημονική Ημερίδα του Αναπτυξιακού Οργανισμού “Δημόπρακτος Α.Ε.”, την οποία συνδιοργάνωσαν η Forum Training, Πανελλήνια ΄Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης & ο Δημόπρακτος.

Αντικείμενο της επιστημονικής ημερίδας ήταν οι νέες ρυθμίσεις Νομοθεσίας Δημοσίων Συμβάσεων υπό το πρίσμα του Ν.4782/2021.

Συντονίστρια της ημερίδας ήταν η κα Ευαγγελία Νίκα, Υπεύθυνη Τομέα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Forum Consulting, με Oμιλητές την κα Χριστιάννα Ποτηριάδου, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, ειδική σε θέματα Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών & Γενικών Υπηρεσιών και η κα Ιωάννα Γκιτζένη, στέλεχος αρμόδιας υπηρεσίας, ειδική σε θέματα Δημοσίων Συμβάσεων, Έργων και Μελετών.

Οι εργασίες της Επιστημονικής Ημερίδας έκλεισαν με την παρουσίαση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Δημοσίων Συμβάσεων “Public Pro” από τον Γενικό Διευθυντή της Public Soft κύριο Νίκο Μανούση.

Επιστημονική Ημερίδα Δημοσίων Συμβάσεων στο Λουτράκι