• Λιοσίων 117, Αθήνα, Τ.Κ.: 104 40
  • +30 213 07 16 370 - 380
  • Δευ - Παρ: 8:00 πμ - 16:00 μμ

Μουσείο Μπιζάνη – Ημερίδα: Απόκτηση Συνείδησης Ζωοφιλικής Παιδείας & Υπεύθυνης Κηδεμονίας Κατοικίδιου Ζώου

Μουσείο Μπιζάνη – Ημερίδα: Απόκτηση Συνείδησης Ζωοφιλικής Παιδείας & Υπεύθυνης Κηδεμονίας Κατοικίδιου Ζώου

Με μεγάλη επιτυχία & με τη συμμετοχή Εθελοντών, Ζωόφιλων & Δημοτών, υλοποιήθηκε για 2η συνεχή ημέρα στο Μουσείο Μπιζάνη του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, Ημερίδα με θέμα: “Απόκτηση Συνείδησης Ζωοφιλικής Παιδείας & Υπεύθυνης Κηδεμονίας Κατοικίδιου Ζώου”.

Ευχαριστώ θερμά για την κα Σκιαδοπούλου Γεωργία Δημοτική Σύμβουλο & Πρόεδρο της Φιλοζωικής Επιτροπής του Δήμου Δάφνης Υμηττού, την κα Νίτη ΈφηΑντιπρόεδρο Φιλοζωικής Επιτροπής του Δήμου Δάφνης – Υμηττού & την κα Δεμενοπούλου ΕλένηΠρόεδρο της Ένωσης Ζωόφιλων “EN ΖΩ” του Δήμου Δάφνης Υμηττού, για την δυνατότητα που μας έδωσαν να συμβάλλουμε από κοινού με το Δήμο Δάφνης – Υμηττού στην διάδοση των Αρχών της Φιλοζωΐας & Απόκτησης Συνείδησης Ζωοφιλικής Παιδείας.

Στην Ημερίδα παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού κος Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αναστάσιος Μπινίσκος & άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η Forum Training συνεχίζει στα πλαίσια της Εταιρικής Ευθύνης, τις δράσεις της και την προσπάθεια της, σε συνεργασία με Δήμους & Φιλοζωικές Οργανώσεις για την διάδοση της αξίας συνείδησης Ζωοφιλικής Παιδείας.